Warszawski Uniwersytet Kulinarny
Warszawski Uniwersytet Kulinarny to wyjątkowe miejsce w samym sercu Warszawy.
Kameralne studio, które powstało z pasji, miłości do gotowania i dobrej kuchni, oraz chęci dzielenia się tym, poprzez wyjątkowe warsztaty kulinarne.
Zdając sobie sprawę z tego, jak bardzo wspólne gotowanie łączy ludzi, chcieliśmy stworzyć przestrzeń, w której goście mogą odbyć kulinarną podróż do wielu zakątków Polski, Europy czy Azji, poprzez własnoręczne przygotowanie tamtejszych potraw.
Warsztaty kulinarne to nie tylko poznawanie nowych smaków, zapachów czy technik kulinarnych, ale także doskonała forma budowania wzajemnych relacji i szlifowania umiejętności współpracy.
Wszystko to w spokojnej, przyjemnej, wręcz domowej atmosferze w centrum tętniącej życiem stolicy.
Zespół WARSZAWSKIEGO UNIWERSYTETU KULINARNEGO, to pełni pasji kucharze, którzy potrafią umiejętnie przekazać wiedzę, a także pokierować dużym, nawet najbardziej swawolnym zespołem ludzi.
Głównym szefem kuchni jest MICHAŁ KUREK – kucharz, doświadczony, wieloletni instruktor kulinarny, od lat prowadzi warsztaty kulinarne, oraz uczy kucharzy. Autor bloga poświęconego kuchni tajskiej, podróżnik kulinarny, smakosz.
W naszym studiu prowadzimy warsztaty dla turystów, smakoszy amatorów, a także firm. Organizujemy zarówno wieczory panieńskie jak i integracje firmowe, czy urodziny. Jesteśmy w pełni mobilni – możemy przeprowadzić warsztaty w dowolnym miejscu. Nawet na środku Wisły!
Dane adresowe:
ul. Duchnicka 3
01-796 Warszawa
(budynek 5)
Tel: 518 703 608
hello@wuk.com.pl
www.wuk.com.pl